2013. január 16., szerda

GyuFAsz Karácsony

2012. december 23-án kicsiny létszámban, de annál elszántabban startolt 14.00 órakor a Klub Karácsony alkalmából, gyönyörű havas időben.
Az útvonal: Széchenyi utca, majd a teljes mezőny (ismét három fő) becsatlakozása után a Petőfi utcából egy balkanyarral a peca tó felé vezető csalitos út, peca tó megkerülése háromszor, Faház büfé, majd  Thököly utcai befutó. 
A korábbi útvonaltervtől (Gyúró - Tordasi Tükör - Gyúró) a vezérkari döntésnek megfelelően eltértünk, mert az egyik klubtagot az előző napi felderítő futás során majdnem megették a kutyák. Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de e klubtagnak később módja nyílt megtekinteni A falka (klikk) c. filmet.
A láthatósági vértezetet ezúttal hanyagoltuk, a szükséges öltözet tekintetében pedig megállapítást nyert, hogy a nyúlszőr bekecset és a gyapjúbugyit nyugodtan otthon lehet hagyni ilyen alkalmakkor, bármilyen hangosan üvöltenek is a farkasok. Észrevételeztük azt is, hogy a gyúrói pecások nagy papírkutyák, és tutira a teszkóban veszik a karácsonyi pontyot. Időeredményt és megtett távot sajnos nem rögzítettünk, mert az ez alkalomra nagy nehezen kikönyörgött fedélzeti Garmin computert eléggé el nem ítélhető módon nem idomítottam be (viszont végig cipeltem).

1 megjegyzés: