2013. január 16., szerda

Szilveszteri Futógála

2012. december 31-én állt rajthoz történetében először egyszerre a Klub teljes tagsága a Széchenyi utcában.
Útvonal: Gyúró - Tordasi Tükör - Gyúró, Széchenyi utcai befutó.
Eredeti terv a Tatai tó körbefutása volt, de logisztikai és családi okok miatt a GyuFAsz nem tudott volna teljes létszámban megjelenni, így a vezetőség úgy döntött, hogy a Gálát végül Gyúrón rendezi meg.
Klubunkhoz ezúttal egy vendég futócsillag, Mágus is csatlakozott Velencéről (vonattal, hoppá!). Így év végi csendes magunkba mélyedés helyett megtudhattuk, hogy zajlik a gyorshajtás miatti rendszámlevétel, milyen magasra kell ugrania egy 6. osztályosnak az ötöshöz, és mely életkorban milyen cooper tesztet illik futni.Csak  úgy repültek a kilométerek!
Minthogy utunk a (korábban már említett) kutyaveszélyes kapu előtt vezetett, a Klub vezérkara - nagy előrelátásról téve tanúbizonyságot - kerékpáros kísérőről is gondoskodott erre az alkalomra. (Mondjuk nem tudom, hogy az az egy szem kerékpáros kísérő hogyan tudott volna 4 futófenomént 2 db 40 kg-os és 3 db 30 kg-os  kutya csattogó fogsoraitól megmenteni, de ez immár szerencsére tárgytalan.) Kísérőnk nem csupán biztonságunkról gondoskodott, de nagy örömünkre személyre szabott technikai tanácsokkal (tempó, levegővétel, alakformálás) is ellátott bennünket menet közben!
Ezt az egyébként is minden tekintetben rendhagyó gálát szaunázás és finom (állatmentes) tésztaebéd tette feledhetetlenné.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése